OVERSIKT KONFIRMANTER KULL 2021 smiley

Denne siden og hvert enkelt bilde oppdateres ukentlig!

TRYKK FOR KONFIRMANTAVGIFT KULL 2021

Vi sender også ut sms fra "Kristiansund komme" sitt sms system. Her ligger det linker i mld, som man kan åpne på mobilen, og deretter komme direkte inn til nye beskjeder. Vi anbefaler alle å lese eposter og nettsider nøye, da vi legger inn info som er viktig både for konfirmanter og foresatte.

Ta kontakt med oss, hvis dere ønsker informasjon pr.post. Kirkelandet kirke er en grønn og miljøbevisst menighet, derfor sender vi ikke ut papirpost uten spesielle årsaker til dette.

OPPDATERT INFORMASJON:

Her finner du ny informasjon, ved å trykke på hvert enkelt bilde:

____________________________________________

NB: Nasjonale restriksjoner og pålegg angående Covid 19:

Grunnet smittevernsreglemest som kan endres over natten, anbefaler vi alle til å følge med på våre nettsider wink

Vi minner om at tiden vi er inne i med Covid 19, kan gjøre at ulike arrangement kan bli avlyst/utsatt. Vi sender ut sms og epost når vi får informasjon angående dette. Denne siden vil også være oppdatert med informasjon som omhandler smittevern.

All informasjon blir gitt på epost/sms/nettsider og facebook gruppe. Vi minner om at all informasjon må leses nøye igjennom.

___________________________________________

Vi ønsker SMS til 40 18 58 18, hvis konfirmanten blir syk/forhindret til å komme angel

Er det arrangement man allerede vet nå at man ikke kan møte opp til, ønsker vi beskjed i god tid.

SoMe kanaler for informasjon

Bli med i den lukkende facebook-gruppen Konfirmanter og foresatte 2021

Denne nettsiden vil alltid være oppdatert med informasjon om undervisning og aktiviteter for konfirmanter og foresatte. Vi har også facebook side for menigheten som heter Kirkelandet kirke - Kristiansund menighet

Det sendes ut informasjon på SMS med direktelink til ulike nettsider. SMS kommer fra kristiansund kommunes sms-tjenester og kan ikke besvares. Men send gjerne SMS til 91 77 98 98 ved beskjeder og ulike spørsmål og hendvendelser.

Vi er en "grønn menighet", og bruker derfor lite papir og post. All informasjon foregår på våre nettsider og epost. Ønsker du å motta informasjon pr. post, må du ta kontakt med oss.

Kontaktinformasjon:

Andres.Sorbera@kristiansund.kommune.no / 40 18 58 18 Menighetspedagog