Ønsker du å være konfirmant hos oss i 2022?

Det er alltid kjekt å være tidlig ute, med forberedelser til konfirmasjonenwink Hvert år prøver vi i Kirkelandet kirke å være tidlig ute med å gi ut informasjon om dager for konfirmasjon.

Vi sente ut egen invitasjon og informasjon i postkassene til alle medlemmer  i Kristiansund sokn, født 2007, pr post i uke 22, 2021

Ikke fått post fra oss?

Grunnet nye regler i Norge, kan vi desverre ikke lengre sende ut personlige invitasjoner til alle som står som tilhørende, med kun til medlemmer i Kristiansund sokn. Ønsker du å konfirmere deg hos oss selv om du ikke er medlem, er du hjertelig velkommen til å melde deg på, via denne siden. Alle er velkommen til å konfirmere seg hos oss. Er du medlem, men ikke mottat brev pr post, kan dette ha ulike årsaker. Hvis man har flyttet det siste året, kan det ta tid for våre registre å motta ny adresse informasjonen i vårt medlemsregister. Andre ganger kan det i få tilfeller være avvik fra folkeregisteret og vårt register SKMR. Dette er desverre ikke noe vi kan styre over. Ta kontakt hvis dette har skjedd med konfirmanten, så vi kan legge inn konfirmanten i våre register yes Gjerne si ifra til andre du vet ønsker å konfirmere seg i kirken, men som ikke får en invitasjon pr. post, at de kan gå inn på denne siden

Over de siste 5 årene har påmelding, informasjon og timeplaner for konfirmanter, foregått på våre nettsider. Kristiansund menighet er en "grønn menighet", og vi prøver å unngå å bruke for mye papir yes Ønsker du informasjon pr. post? Ta kontakt med oss!

Påmelding av konfirmasjon foregår kun på nettsider, ta kontakt med oss, hvis du trenger hjelp til dette manuelt.

Se også vår facebook side: Kirkelandet kirke - Kristiansund menighet

Vi anbefaler alle konfirmanter og foresatte til å legge seg til denne lukkede siden:

Konfirmanter og foresatte - Kirkelandet kirke - KULL 22 (Alle påmeldte vil etterhvert få en epost om dette)

I 2022, vil vi ha konfirmasjoner på disse datoene i Kirkelandet kirke:

Lørdag 7. mai

Søndag 8. mai

Lørdag 14. mai (FULLT)

Ønsker du konfirmasjon på Grip? Ta kontakt for egen dato/klokkeslett

Klokkeslett og inndelinger i flere grupper på selve konfirmasjonsdagen kommer senere, da vi ikke vet noe om smittevernssituasjonen til den tid ihht. covid 19. VIKTIG: Man kan KUN velge dato, men ikke reservere klokkeslett. Det er også viktig å huske på at vi ikke vet hvordan smittevern ser ut i 2022, og det kan være at nasjonale restriksjoner eksempelvis krever konfirmasjondager flyttet til senere tidspunkt.

Vi åpner for påmelding på nettsidene 1 mai.(se under)

Påmeldingsmodulen her på nettsiden lukkes automatisk 1. september 2021. Ta kontakt med oss, hvis du ønsker å melde på etter dette. Alle som ønsker, skal få mulighet til å konfirmere seg hos oss!

Kontakt oss hvis det er noe problem underveis med påmeldingen smiley  Hvis det blir stor pågang av påmeldinger, har vi et maks antall konfirmanter pr. dag. Grunnet både gjester og smittevern. Skulle en dato som er full være viktig av ulike årsaker, ta kontakt med oss, så vi får ordnet detteheart

Vi vil ha informasjonsmøte med foresatte og konfirmanter kull 2022:

ONSDAG 25. AUGUST KL. 18.30-19.30 I KIRKELANDET KIRKE

Her vil det komme viktig informasjon om inndeling av grupper, hvordan det er å være konfirmant hos oss, hvordan bruke nettsidene og finne frem til ulike og viktige informasjoner gjennom hele konfirmasjonstiden.

Påmeldingsmodul åpen fra 1. mai 2021 - 1. september 2021:

TRYKK HER FOR Å MELDE PÅ KONFIRMANT 2022 I KIRKELANDET KIRKE

VELKOMMEN SOM KONFIRMANT HOS OSS I KRISTIANSUND MENIGET

Trykk her for å lese invitasjonen som kom i posten

Kontakt oss for spørsmål om påmelding/konfirmanter:

Andrès Sorbera, menighetspedagog og konfirmantansvarlig, Kristiansund menighet

Epost: Andres.Sorbera@kristiansund.kommune.no

Line-Merethe Nordhagen, prestevikar/kapellan, Kristiansund menighet

E-post: Line.Nordhagen@ kristiansund.kommune.no

Trykk på bildet for å lese mer om hvordan det er å være konfirmant i Kirkelandet kirke heart