SuperSøndag

Familiesamlinger en gang i måneden

SuperSøndag er en gudstjeneste spesielt tilrettelagt for barn og familier. Samlingene er tilpasset både for de som er vant til å gå i gudstjeneste, men også for de som ikke er kjent med dette.

Vi samles en søndag i måneden kl.17.00 til 18.00 for en koselig stund med mye musikk, lek, overraskelser, og en kreativ bibelfortellinger som er lett å følge for liten og stor. Etter gudstjenesten åpner vi i menighetssalen for alle som vil være med, der er det frukt, kake, kaffe og saft. Man har også mulighet for å ta med seg en matpakke, hvis det er i "kveldsmat" tiden for noen barn.

Vi har et spesielt tema hver SuperSøndag, hvor av og til en spesiell alder vil få invitasjon til å bli med aktivt i gudstjenesten.

Dette er et fantastisk sted for å bli godt kjent med hverandre og skape gode og nye relasjoner med andre barnefamilier fra Kristiansund.

Er du fadder, så er dette en super fadderoppgave å ta med fadderbarnet ditt på!

Oversikt over kommende samlinger (vår 2022):

• Søndag 10. april kl.11.00 (MERK KLOKKESLETT):
    SuperSøndag med tema "Palmesøndag"

• Søndag 12. juni kl 11.00:
    SuperSøndag med tema "Vågengudstjeneste

Bli med på vår Facebook-gruppe: "SuperSøndag". Der får du mer informasjon og oppdateringer angående familieaktiviteter i Kirkelandet kirke.