SuperSøndag

Familiesamlinger en gang i måneden

SuperSøndag er en gudstjeneste spesielt tilrettelagt for barn og familier. Samlingene er tilpasset både for de som er vant til å gå i gudstjeneste, men også for de som ikke er kjent med dette.

Vi samles en søndag i måneden kl.17.00 til 18.00 for en koselig stund med mye musikk, lek, overraskelser, og en kreativ bibelfortellinger som er lett å følge for liten og stor. Etter gudstjenesten åpner vi i menighetssalen for alle som vil være med, der er det frukt, kake, kaffe og saft. Man har også mulighet for å ta med seg en matpakke, hvis det er i "kveldsmat" tiden for noen barn.

Vi har et spesielt tema hver SuperSøndag, hvor av og til en spesiell alder vil få invitasjon til å bli med aktivt i gudstjenesten.

Dette er et fantastisk sted for å bli godt kjent med hverandre og skape gode og nye relasjoner med andre barnefamilier fra Kristiansund.

Er du fadder, så er dette en super fadderoppgave å ta med fadderbarnet ditt på!

Oversikt over kommende samlinger (høst 2022):

• Søndag 21. august kl. 17.00:
    SuperSøndag med tema "Helt førsteklasses", med spesiell invitasjon til barn som starter på skolen (født i 2016)

• Søndag 04. september kl. 17.00:
    SuperSøndag med tema "4-års bok", med spesiell deltakelse av barn  født i 2018

• Søndag 04. september kl. 17.00:
    SuperSøndag med tema "2-års bok", med spesiell deltakelse av barn født i 2020.

• Søndag 02. oktober kl. 17.00:
    SuperSøndag med tema "4-års bok", med spesiell deltakelse av barn født i 2018.

• Søndag 31. oktober kl. 17.00:
    SuperSøndag med tema "Hallo-venn".

• Søndag 27. november kl. 11.00 (MERK TIDSPUNKT):
    SuperSøndag med tema "Lys våken", med deltakelse av 11-åringer.

• Søndag 18. desember kl. 17.00:
    SuperSøndag med tema "Julefest".

Bli med på vår Facebook-gruppe: "SuperSøndag". Der får du mer informasjon og oppdateringer angående familieaktiviteter i Kirkelandet kirke.