Lys våken

Velkommen til Lys Våken

Takk for din påmelding!

Vi har laget denne siden for deg som skal være med på Lys våken. Her finner dere praktisk informasjon som kan være lurt å lese før vi møtes i kirka.
Husk at dere kan alltid ta kontakt med trosopplæreren Andrés Sorbera hvis dere har spørsmål. Ring 40185818 eller send en e-post til andres.sorbera@kristiansund.kommune.no

Oppmøte og pakkeliste

Vi møtes lørdag 30. november kl.16.00 i Kirkelandet kirke.
Gudstjeneste på søndag starter kl.11.00 og er er ferdig ca. kl.12.15.
Familien og venner er hjertelig velkommen på søndag.

Her er en pakkeliste over ting du bør ta med på Lys våken:

Ta med:

• Sovepose og liggeunderlag eller luftmadrass
  • Ute- og inneklær etter vær (vi skal være ute i parken på kvelden)
  • Innesko/tøfler
  • Toalettsaker
  • Pysjamas
  • Lommelykt

Ikke ta med:

• Penger - Lys Våken er HELT gratis og det blir ikke kiosk
  • Mat eller snacks/godteri - Det blir nok mat til alle og vi ønsker at det skal være trygt å være med for barn med allergier.
  • Mobil - Vi ønsker at barna skal kunne ha tid til å bli kjent med hverandre og være på opplegget med hele seg. Ta kontakt med oss dersom barnet ditt av dvs. grunner trenger å ha mobilen med seg.

Lys våken-sangen

Lys våken har en egen sang spesielt laget for 11-åringer. Sangen er en viktig del av opplegget og vi kommer til å øve på den, både på lørdag og søndag. Likevel kan det være lurt at barnet ditt blir kjent med sangen (spesielt teksten) og bevegelsene før vi møtes i kirka. Nederst i denne siden finner dere også playback, singback i mp3, noter og teksten i PDF. Dette kan lastes ned og brukes til øving hjemme.

Instruksjonsfilm. Lys våken-dansen

Sangen med bevegelser