4 års bok 2020


 

 

Nå gleder vi oss til å få møte deg som er født i 2016!!

Vi har et konsept for barnegudstjeneste på søndag ettermiddag, som passer perfekt for de som skal komme og få 4 års boka si wink Vi skal fortelle en spennende historie, synge sanger fra boka og kose oss masse sammen.

Når gudstjenesten er ferdig, serverer vi is til alle barn (og voksne, hvis de vil)

Ta med deg søsken, besteforeldre, tanter, onkler, fadder, foreldre eller andre store og små og møt opp til en kjempe fin SuperSøndag for familien!

Invitasjon vil også komme i posten, for alle som er født 2016 og sokner til Kristiansund menighet som medlem.

 

Du kan melde deg på en av

disse tre måtene:

 

1.

Trykk på bildet under her, så kommer du til nettpåmelding!

 

 

 

 

 

 

 

2. Send en epost til Line.Nordhagen@kristiansund.kommune.no med navnet på 4 åring og antall som kommer.

 

3. Send sms til 91779898 med navn på 4 åring og antall som kommer.

 

SMITTEVERN I KIRKELANDET KIRKE:

Da vi nå er inne i en annerledes tid med korona rundt oss, må vi være ekstra nøye på smittevern. Disse tingene må dere gjøre ved påmelding og oppmøte:

 

1. Ved påmelding: Skriv antall personer som blir med i kirken (Dere må sitte sammen på benken dere blir henvist til, og holde avstand til en annen familie)


 

2. I kirken: Når dere kommer inn i kirken, må man sprite hender, og registreres på et bord der vi tar dere imot. Vi må ha alle navn på dere som kommer og et tlf.nr (dette tas vare på i 10 dager, og deretter destrueres informasjonen)

 

3. Avstand: når vi deler ut bøker, så passer vi på at barna ikke står så tett. Under fortellinger og sanger, har barna lov til å stå i kirkebenkene, så de ser hva som foregår.

 

4. Mat: Vi har pleid å servere 4 års muffins, saft og kaffe på 4 års bok utdeling. Vi kan dessverre ikke gjennomføre dette på vanlig måte i år. I stedet vil det bli servert en is til alle barna før man går hjem wink

 

5. Syk: Er man snørrete, hoster og har feber, kan man desverre ikke komme. Da må vi finne en annen løsning for å gi deg 4 års boka di. 

 

Ta kontakt med oss hvis det er noen spørsmål utover dette yes VELKOMMEN!

 

Tilbake