UngKlubb KSU


For alle ungdommer fra 8. klasse
Nye datoer kommer i januar 2021 (grunnet koronasituasjonen)

 

UngKlubb KSU er en ungdomsklubb fra 8.klasse og oppover, med mange ulike aktiviteter. Vi samles annenhver uke fra kl.18.00 til 21.00 i kirkekjelleren og menighetssalen i Kirkelandet kirke.

Dette er et prestasjonsfritt arena hvor du kan være seg selv, slappe litt av og le godt i en hektisk hverdag. I ungdomssalen skal du finne musikk, spillrom, filmkvelder, god stemning og mye moro. Det er sted for alle uansett tro og bakgrunn.

I tilegg til aktiviteter som foregår i ungklubben, reiser vi på ulike ungdomstreff og leir hvor vi møter ungdommer fra hele Norge.

Hvis man ønsker kan man også utvikle seg som leder og bli med i vårt LederteamDa vil man også bli med som leder på konfirmasjonsleir og andre arrangementer. Du vil få lederbevis som kan brukes i jobb/skole sammenheng, som kan være topp å ha med seg videre.

Vi har også egen facebook side, hvor det opprettes ulike arrangementer, og påminnelser om ungdomsklubb. Bilder og videoer fra ulike samlinger vil du også kunne finne der. Link til facebook-gruppen: https://www.facebook.com/ungklubb

 

 

Tilbake