KN aksjonen digital 2020 Kristiansund menighet


Årets Digitale KN aksjon 29-31 mars 2020

 

Årets innsamlingsaksjon vil ha overskriften: Gi et liv med vann!

 

Trykk på bildet over for å lese mer utfyllende om vår digitale fasteaksjonheart

 

Slik kan du bidra i digital Fasteaksjon!

Grunnet COVID-19 blir det ingen dør-til-dør aksjon i år, men dette betyr IKKE at vi avlyser Fasteaksjonen! Takket være digitale løsninger kan vi fortsatt samle inn penger som kan redde mange liv. Midlene fra fasteaksjonen brukes blant annet til å gi folk rent vann og trygge sanitær- og hygieneforhold. Dette er nå viktigere enn noensinne, og vi trenger din hjelp.

Slik kan du bli med på den digitale innsamlingen:

1. Trykk på lenken og kopier innsamlingsaksjonen på din egen facebookside: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218904707281425&id=1614986949

2. Kopier en av bildene nederst på denne siden og del det på dine digitale plattformer heart (Fra pc: Høreklikk, lagre bilde som. Fra mobil: trykk på bilde, til det kommer last ned/kopier) 

3.Gi en gave på SMS: Send kodeord VANN til 2426. Da gir du 200 kroner, som blir belastet i telefonregningen dinangel

 

Hvert år har Kirkens Nødhjelp innsamlingsaksjon i hele Norges land. De siste årene har fokuset vært vann. Norske menigheter er Kirkens Nødhjelps eiere og oppdragsgivere. Siden 1947 har kirkens nødhjelp forvaltet det internasjonale diakoniarbeidet på deres vegne. Sammen mobiliserer vi Norge til engasjement og giverglede, og sammen er vi en del av den verdensvide kirke og den globale trosfamilie.

Denne aksjonsdagen er alle konfirmanter i Norge med å samler inn penger ved å gå med bøsser. Det er ikke meningen at dette er en innsamlingsaksjon kun  konfirmanter skal delta på, dette er for ALLE! 

BLI MED OG GJØR EN FORSKJELL heart 

TUSEN TAKK smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake