UNG I KIRKA

I 2022 skal vi starte opp et nytt ungdomsprosjekt i Kirkelandet kirke

Dette vil bli en arena for alle som ønsker å bli mer aktiv å delta på ulike aktiviteter, kurs, leir mm i regi av kirken.

Kanskje er du nysgjerrig på egen tro/tvil/undring? Ønsker du å finne mer ut om både deg sel, eget liv og ulike verdier? Eller som bare trenger et "pust i hverdagen", og kunne være seg selv! VELKOMMEN til oss, akkurat slik du erheart

Dette ung/voksen prosjektet starter opp i 2022, med nok påmeldte. Det vil bli inndelt i 2 aldersgrupper: 15-17 år og 18 år og oppover. Vi starter opp med 2 kvelder, hvor du kan komme å høre om hva dette innebærer, og slik kan du også se om dette er noe du ønsker å bli med på videre!

Er du intressert i mer informasjon? Trykk og meld deg på, så får du informasjon om når vi møtes til første samlingskveld, med pizza, smil og fellesskap! smiley

VELKOMMEN til noe helt annet og nytt, enn hva du kanskje vanligvis gjør i hverdagen din!

TRYKK HER for å registrere deg. Du vil motta mer informasjon på e-post sms på nyåret.

Det vil være Line-Merethe Nordhagen (prestevikar/kapellan) som kommer til å starte opp og være med alle ungdommene til å begynne med. Ved spørsmål, så ta kontakt med henne på

sms/mobil: 91779898

epost: Line.Nordhagen@kristiansund.kommune.no